Zdroj: http://www.vk.hys.cz/vkmusic-program-pro-stahovani-videa-hudby-a-fotek-z-vkontakte.a6.html  •  Vydáno: 14.6.2011 10:48  •  Autor: Hans

VKMusic - program pro stahování videa, hudby a fotek z VKontakte

VKMusic je univerzální volný program pro stahování hudby a videa z VK, YouTube, Rutube, RedTube atd.

vkmusic

Pro některé uživatele nejen VK by mohl být zajímavý prográmek VKMusic, který umožňuje pohodlné vyhledávání a stahování hudby a videa z různých světových serverů.

Původem vyvinutý software pro download VKontakte hudby a videa se s novějšími verzemi rozšířil a nyní umožňuje pohodlné vyhledávání a stahování hudby a video souborů ze serverů VK, YouTube, RuTube, RedTube, Yadex, DailyMotion, Vimeo.

Po instalaci programu stačí nastavit složky úložiště videa a hudby, zadat přihlašovací údaje do Vašeho VK účtu a VKMusic se okamžitě prováže s tímto účtem. Lze tak prohledávat nejen Vaše soubory, ale samozřejmě všechny na VK dostupné. Možná si teď říkáte, že to vše dokážete ze svého účtu také a s downloader doplňkem v prohlížeči vše také stáhnete do svého počítače. Ano to je pravda, přesto VKMusic má něco navíc. Umožní na VK vyhledávat a stahovat např. jen HD videa a celá hudební alba. Dále v menu naleznete skvělou funkci ke stažení celých alb fotografií. Zadáte pouze přesnou URL adresu alba a všechny fotky se vám v mžiku začnou importovat do zvoleného Photo adresáře v počítači. Samozřejmě, že tuto funkci využijete především pro import fotografií od svých přátel.

VKMusic umí nejprve vše samozřejmě přehrát a teprve pak se můžete rozhodnout, zda si nalezené video či mptrojku stáhnete. U videí lze zobrazit i náhledy. 

U souborů lze zobrazit kvalitu, informace o autorovi, lze vyhledat podobné skladby nebo umožní i zobrazení textu písně (pokud je dostupný).

Pokud si k tomu připočítáte možnost vyhledávání a stahování videa z dálších světových video serverů, získáváte kvalitní kompletní vyhledávací download nástroj zdarma.

Výhoda: Free verze

Nevýhoda: Ruština

Download: VKMusic